Arbeta hos oss

Om oss

Kemakta utreder och tar fram långsiktiga och hållbara lösningar på våra kunders miljöproblem och har genom åren utvecklats till att bli ett av de mer eftertraktade konsultbolagen inom vår bransch. Våra huvudsakliga affärsområden är inom miljö samt radioaktivt avfall.

Just nu söker vi nya medarbetare

Kemakta är för närvarande inne i en spännande expansionsfas. Vi ska under våren anställa ett flertal nya medarbetare som ska förstärka våra tjänster inom våra båda affärsområden. Nya medarbetare söks dels inom förorenad mark, skydd av yt- och grundvatten samt inom avfall, återvinning och deponier. Vi söker även en eller flera experter inom modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall.

  • Tjänster inom modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall – läs mer
  • Tjänster inom förorenade områden, avfall, m.m. – läs mer

Låter detta spännande? Hör av dig till oss! Maila din ansökan och CV till jobba@kemakta.se

Vi kommer att kalla till intervjuer under maj och juni.

 

Som anställd på Kemakta

Som anställd på Kemakta ges du stort eget ansvar med frihet att själv styra din arbetssituation. Tack vare att vi är ett personalägt företag med platt organisation blir beslutsvägarna korta och möjligheten att påverka stor. Arbetsklimatet på Kemakta är öppet och stimulerande och du erbjuds goda möjligheter att utveckla dina kunskaper och färdigheter. Vi arbetar i projektgrupper och vi sätter därför stor vikt på ett bra samarbete och en god sammanhållning. Vår personalomsättning är låg.

 Kemakta
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin